Ons assortiment is uitgebreid en onderscheidt zich met enkele heerlijke specialiteiten. Naast onze vers vleesproducten kunt u bij ons ook terecht voor uw vleeswaren, kant en klaar producten, pizza's, barbecue of gourmet.
Een kleine opsomming van onze belangrijkste leveranciers vind u hieronder.


Varkensvlees van Livar
Een deel van ons varkensvlees is afkomstig van Livar. De combinatie van granen, bijzondere rassen en het scharrelen in een weelde van ruimte maakt Livarvlees tot een uniek product. De varkens van Livar doen zeer zeker niet onder voor de beste scharrelvarkens uit Spanje of Italie. Livarvlees is ambachtelijk, eerlijk en lekker!

Varkensvlees van Tomassen
De rest van ons varkensvlees is afkomstig van Tomassen Vlees uit Someren. Zij hebben vaste contracten met boeren uit de omgeving. Dit zijn streng geselecteerde boerderijen waar de varkens op een verantwoordelijke manier worden gehoudenRundvlees van Borghans
Borghans uit Nuth leverd ons rundvlees, dit zijn allemaal runderen die uit Ierland komen, ze worden daar ook geslacht om stress en dierenleed te voorkomen.
Ze komen als karkas naar Nederland en worden bacteriologisch getest voor ze uitgebeend worden.
De runderen hebben in de zomerperiode allemaal een vrije uitloop of grazen op de uitgestrekte weide. In de winterperiode worden ze op stal gehouden en krijgen ze een uitgebalanceerde voeding. De runderen zijn hormoonvrij en worden daar ook op getest.

Kip en overige vleeswaren van Van de Ven foodimpuls
Onze kipproducten en vleeswaren die wij niet zelf produceren komen van Van de Ven foodimpuls uit Echt, Met dit bedrijf zijn wij goed vertrouwd en werken hier al 20 jaar mee samen.
Van de Ven werkt veel met boerderij kip, deze kippen hebben meer plaats waardoor ze minder snel groeien en een beter leven hebben.

Slagerij Killaars

Mgr. Theelenstraat 2
5954 AZ Beesel
077 4741377

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 08:30 - 17:00
donderdag 08:30 - 17:00
vrijdag 08:30 - 17:00
zaterdag 08:30 - 15:00
zondag Gesloten